Skip to main content
Borrel

Dill pickled onions

By 28 februari 2024No Comments

heerlijk voor loaded nacho’s, quesedilla’s of salades

Als er mensen komen eten krijg ik regelmatig de vraag waar ik mijn dill pickled onions vandaan heb. De heerlijke zachte ui en ietwat zure ui valt altijd goed in de smaak en ik vertel dan ook iedere keer met trots dat ik deze zelf maak!

Dit kan jij trouwens ook super simpel zelf! Heerlijk bij taco’s, quesedilla’s, salades of gewoon om je lunchbroodje net dat beetje extra ✨ te geven.

Je hebt nodig:

  • Een flinke glazen pot met deksel
  • 3 à 4 grote uien
  • Inmaakkruiden van @koro_nl
  • Azijn
  • Optioneel: peper

Snij de ui in dunne ringen. Schep dit samen met de pepers en kruiden in een steriele pot. Verwarm 2 delen azijn met 1 deel water en 1/2 deel suiker. Breng dit aan de kook. Schenk het mengsel zo heet mogelver de ui en sluit te pot direct. Draai de deksel goed aan, draai de pot op z’n kop en laat op die manier afkoelen om een vacuüm te creëeren.