met smokey BBQ honey saus van Remia
Hou jij van BBQen en maakt het jou niet uit welk seizoen het is? Maar vind jij het ook moeilijk om leuke en creatieve bijgerechten te bedenken? Probeer dan deze geitenkaas soesjes met de smokey BBQ honey saus van @remiafans.
Ingrediƫnten
Voor de soesjes
- 60 gram boter
- 120 ml water
- 70 gram bloem
- 3 eieren
- 20 gram Parmezaanse kaas
Voor de vulling
- 100 gram geitenkaas
- 50 ml slagroom
- peper en zout
Voor de garnering
- Remia Smokey BBQ honey saus
- Gehakte hazelnoot (optioneel)
Smelt 60 gram boter met 120 ml water. Voeg 70 gram bloem toe en roer 2 Ć 3 minuten goed door. Haal van het vuur en laat volledig afkoelen. Verwarm de oven ondertussen voor op 180 graden.
Roer 3 eieren en 20 gram Parmezaanse kaas door het deegmengsel. Schep dit in een spuitzak en maak 18 hoopjes op een met bakpapier bekleed bakblik. Bak dit 30 minuten en laat volledig afkoelen. Open de ovendeur tussendoor NIET, anders zakken je soesjes in.
Meng de geitenkaas met kruiden naar keus en een flinke scheut slagroom. Schep dit in een spuitzak en vul de soesjes via de onderkant.
Doop ze in de smokey BBQ honey en bestrooi met hazelnoot stukjes.