Skip to main content

Lekker als losse snack, op een borrelplank of om mee te nemen naar het paasontbijt

Ik maak regelmatig borrelplanken en vaste prik hierop zijn knakworstjes in bladerdeeg! Om dit gerecht net even wat luxer te maken, prik ik ze de laatste tijd op een saté-prikker en garneer ik ze met sesamzaadjes. Een kleine verandering, maar zichtbaar een groot verschil.

Ingrediënten

  • 8 plakken bladerdeeg uit de vriezer
  • 1 blik party knaks
  • Melk of ei (om het bladerdeeg mee te bestrijken)
  • (Geroosterde) sesamzaadjes

Laat het bladerdeeg ontdooien en snij hem in 8 gelijke stukken. Rol hier de party knaks in. Voor een wat grotere, makkelijker pakbare snack, kan je drie rolletjes op een prikker steken.

Haal de party-knak rolletjes door de melk of het losgeklopte ei. Leg op een met bakpapier bedekt bakblik en bestrooi met sesamzaadjes.

Doe dit 20 minuten in een voorverwarmde oven (200 °C).