Zin in een nieuwe variant flammkuchen? Dan mag je deze creatie met verse courgette, vijg en burrata zeker niet overslaan!😍
Inmiddels mag hopelijk duidelijk zijn dat ik echt een serieuze burrata verslaving heb… Ik eet het ongeveer 3 a 4 keer per week en wil het liefst overal burrata bij! Dit fantastische bolletje zachte kaas paste ook perfect bij deze heerlijke frisse flammkuchen😇
Ingrediënten:
- Kant-en-klaar flammkuchendeeg (ik gebruik meestal die van @tantefannyteige)
- Crème fraîche
- Courgette
- Vijg
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snij de courgette en vijg in dunne plakjes en laat de burrata uitlekken.
Rol je flammkuchendeeg uit, smeer hier royaal crème fraîche op en leg hier dungesneden plakjes courgette en vijg op en mikt dit voor 10 minuten in de oven. Verspreid hierna de burrata over de plakjes en genieten maar!