Deze gegrilde groene asperges met burrata en biefstuk zijn gegarandeerd een hit als je ze op tafel zet! Ik had nog nooit groene asperges op en schaam me daar nu een beetje voor, want het is echt super lekker!😍
Ze zijn super makkelijk te bereiden, smaken heerlijk en passen echt overal goed bij… Zeker voor herhaling vatbaar!
Ingrediënten
- Groene asperges
- Biefstuk
- Burrata
- Boter
- Citroensap
Haal de biefstuk alvast uit de koelkast zodat hij op kamertemperatuur kan komen. Snij de kontjes van de asperges af en pers de citroen uit.
Bak de asperges 5 minuten in een grote koekenpan en blus af met een scheutje citroensap. Bak tegelijkertijd de biefstuk tot de gewenste gaarheid (voor rare/medium-rare zo’n 2 minuten aan beide kanten op hoog vuur)
Breng de asperges op smaak met peper en zout
Dit prachtige bord komt trouwens bij @groenrijkrijswijk vandaan! Hier kan je niet alleen genieten van (en teveel geld uitgeven aan) mooie planten, ze hebben ook een winkel met serviesgoed, drankjes en verse groente direct van de boerderij!