Skip to main content

met kip shoarma

Ik hoor je denken: “Pita bowl? Dit is toch gewoon een broodje shoarma?”. Ja, dat klopt! Ik merk alleen dat als ik een broodje shoarma eet, en dus alles in die pita duw, ik veel minder sla, tomaat en komkommer binnen krijg????

Een kleine wijziging in hoe ik eet heeft mij nu al enorm geholpen met een gezondere leefstijl! Zonder het gevoel te hebben dat ik een dieet volg eet ik veel meer groente, zit ik beter in m’n vel en ben ik zelfs al een paar kilo afgevallen.

Ingrediƫnten

  • 2 pitabroodjes
  • 1 kipfilet in blokjes met shoarmakruiden
  • 1 tomaat
  • 60-100 gram komkommer
  • 100 gram ijsbergsla
  • Magere knoflooksaus (ik maak hem zelf met @alpro soja yoghurt, mayo en knoflooksauskruiden)
  • Sriracha

Bak je kipfilet. Rooster de pitabroodjes zoals beschreven op de verpakking. Snij je sla, tomaat en komkommer. Voeg alles samen op een groot bord. Schep hier een lekkere hoeveelheid knoflooksaus overheen en eindig met een beetje shiracha voor dat extra beetje spice.